vineri, 21 noiembrie 2008

PTA 2008 la bun sfarsit!

Primu' Turneu Argo a fost un concurs urias cu 26 de echipe si a antrenat in total peste 100 de oameni (debateri, observatori, antrenori, arbitrii, echipa de organizare).

Dupa 4 runde preliminarii 4 echipe au intrat in semifinale, fiind foarte stransa lupta pentru locul 4.

Echipele semifinaliste au fost: Smart Ltd. 5(Ilinca Graziella, Maria,Andrada ), Smart Ltd.2 (Salceanu Andreea Cristina, Grosu Ruxandra Raluca, Niculae Mihai), Argo X(Alexandra, Iulia si Sorina) si [Argo-Paraschivoiu] (Stan Ioana, Catalina Alexandra, Paraschivoiu Patricia).
Finala s-a jucat intre [Argo-Paraschivoiu] si Smart Ltd2, iar echipa campioana anul acesta este [Argo-Paraschivoiu] .
Atasam un XLS cu toti vorbitorii care au obtinut 100 de puncte sau mai multe (adica o medie de 25/runda), la acest concurs la care arbitrii au fost instruiti sa porneasca evaluarea pentru punctaje de la standarde de regionala, vrand sa asiguram o selectie cat mai riguroasa pentru echipele semifinaliste si pentru vorbitorii medaliati.Atasate sunt si clasamentul pe echipe si rundele eliminatorii.In curand, poze pe blog!
La concurs au participat debateri incepatori din Constanta (Socrates), Galati (CNVA), Bucuresti(Spiru si Smart Ltd) si de la clubul Argo:). Le multumim in special pentru participare celor din afara Ploiestiului, si speram ca toti debaterii au plecat de la PTA debateri pe viata. Ne pare rau ca nu au putut ajunge toti cei care intentionau sa vina, si vom face tot posibilul sa ii primim anul viitor.

Vrem sa multumim tuturor celor ce au participat la acest eveniment si fara de care ar fi fost imposibil de coordonat:
Doamana Simona Mazilu, Iulian Maier, Mihai Alexandrescu, Raluca Pasare, Dragos Calcan, Andrei Popescu(arbitrii) , Ana-Maria Neacsututuror arbitrilor din afara clubului care ne-au ajutat,
si acum cei pentru care am avut titulaturi de la inceput: :)
David Moscovici- Chief Adjudicator
Maria Tanase- Organizator+ judge
Horia Tudor- Responsabil cu cazarea si premii+judge
Eveline Dicu- Comunicare+judge
Nae Sovaial- Food provider+judge
Teo Sovaiala- Runner
Radu Barbu- Cameraman+judge
Serban Pitic-Comunicare si coordonare+judge
Alexandra Neacsu si Ana Rus- Deputy chief adjudicators-ARGO

Niciun comentariu: