ParteneriARDOR este o asociație non-guvernamentală înfiintață în 1998 care susține educația prin dezbateri educationale, în cluburile din licee şi universități din România.

Compusă din 6 asociații regionale independente, ARDOR are ca misiune oferirea de instrumente eficiente pentru o educație autentic participativă, într-o țară care se doreste democratică si tolerantă.

Una dintre asociatiile regionale, ARDOR Muntenia ne-a sustinut clubul de dezbateri in toata existenta noastra. Partenerul nostru natural in raspandirea dezbaterilor academice in cat mai multe zone din regiunea noastra dar si din tara, ARDOR Muntenia coordoneaza zeci de cluburi de debate in aceasta regiune.
________________________________________


ZIP Slovenia (Za in Proti - Zavod za Kulturo Dialoga)

(Pro si Contra - Asociatia pentru cultura dialogului)   


Asociatia de Dezbateri din Slovenia - ZIP are un renume mondial pentru evenimentele organizate si pentru rezultatele obtinute pentru lumea dezbaterilor din Slovenia cat si prentru outreach-ul pe care aceasta organizatie il face pentru a ajuta dezvoltarea programelor de debate in alte tari.

Fiind parteneri alaturi de ZIP in mai multe proiecte echipa ARGO este fericita sa fi contribuit la realizarea unor  importante evenimente internationale de dezbateri academice.
____________________________________


     Colegiul National Mihai Viteazul Ploiesti


CNMV Ploiesti este pepiniera numarul unu pentru debaterii clubului ARGO. Colegiul ne-a sustinut in activitatiile, oferindu-ne un loc in care sa ne desfasuram activitatea de club si sa organizam numeroase concursuri si evenimente de-a lungul timpului.
CNMV este institutia de invatamant care sustine proiectele ARGO cu cea mai mare consectventa si tarie.
____________________________________
Este una dintre institutiile de renume din orasul Ploiesti si din judetul Prahova. Situat în zona centrala a orasului, pe strada Trei Ierarhi la nr 10, liceul are o istorie bogata, legata atât de locul pe care a fost construit, cât si de cladirea localului. O buna parte din debaterii ARGO sunt elevi ai acestui colegiu, care si-a aratat deschiderea fata miscarea de dezbateri si ne-a gazduit intr-o serie de evenimente.