Cu ce ne ocupam?

ARGO ofera un serviciu educational centrat pe antrenarea abilitatilor de argumentare, gandire critica, discurs public, comunicare interpersonala, cultura generala si civica si o varietate de oportunitati ce privesc evenimente, concursuri nationale si inernationale si o serie de alte evenimente care ofera o valoroasa deschidere membrilor nostri.

In prezent clubul are un corp de 14 traineri care lucreaza cu cei peste 60 de elevi care sunt membri ai clubului.

Clubul ARGO este impartit in 3 grupe: ARGO Freshemen (elevii incepatori), ARGO Sophomores (elevii cu experienta de 1-2 ani in dezbateri) si ARGO Seniors (elevii cu peste 3 ani experienta in dezbateri).

Fiecare grupa este coordonata de un trainer, care organizeaza si planifica activiatea acesteia.

Printre activitatiile clubului cele mai importante sunt: Dezbateri Demonstrative, Intalniri Saptamanale de antrenament, Sesiuni de antrenament pentru concursuri, Traininguri, Workshopuri si Concursuri Interne.

De asemenea clubul organizeaza evenimente precum concursuri, tabare de debate, etc. Aceste evenimente ofera membrilor nostri oportunitatea sa interactioneze atat intre ei dar si cu alti colegi din comunitatea de dezbateri din Romania si din lume.