Events

 Este o competitie pentru cei mai tineri dintre debateri organizata in fiecare toamna. Competitia nu este adresata doar membrilor clubului ARGO, ci este o ocazie pentru toti “bobocii” dezbaterilor academice din Romania, de a dezbate intr-un mediu competitional pentru prima data.
PTA va fi in 2010 la cea de a 5 editie. Este o tabara de iarna, in special dedicata bobocilor din ARGO.  La Christmas Camp se desfasoara activitati educative si jocuri care au ca scop atat creerea unei coeziuni ai echipei ARGO, dar si dezvoltarea unor abilitati necesare atat in cariera de debater cat si in viata in general.

Tabara anula reuneste debaterii si trainerii din reteaua ARGO la o ocazie de a ne destide, de a ne solidifica relatiile personale si de a interactiona intre noi intr-un mod creativ.
In fiecare an programul taberei este plin cu activitati distractive si in acelasi timp constructive, cum ar fi: excursii, workshopuri de teatru improvizat, dezbateri libere, workshopuri pe temele educatiei deliberative si creative, simulari de parlamente si adunari ale Natiunilor Unite intr-un format relaxat, stand-up comedy si multe altele. Mai multe detalii pe pagina de web a ARGO DIBEIT CAMP.