vineri, 19 august 2011

ARGO DIBEIT CAMP 2011


Tabara de vara ARGO a reunit in jur de 25 de debateri si traineri ARGO. Acest eveniment anual ce are loc din anul 2007, s-a desfasurat vara aceasta intre 2 si 6 august, la Poiana Tapului, Prahova.
In acest an in ARGO DIBEIT CAMP am avut placerea sa gazduim echipa nationala pentru WSDC 2011, Dundee, Scotia, care a lucrat intens in pregatirea pentru Campionat in paralel cu unule activitati ale taberei.
Jocuri, workshopuri, debate, distractie, gratar si Mafia cam astea au fost highlight-urile DIBEIT CAMP 2011. Activitatile din tabara au pe de o parte rolul de team-building si destindere, iar pe de alta parte ofera un antrenament interactiv cu privire la multe skill-uri necesare in dezbateri si nu numai.

Fantasy Model UN: 
O lume fantastica, cu tari fantastice dar cu probleme reale. Participantii si-au asumat rolurile de lideri ai unor tari sau factiuni precum Trolldaya (tara libertina si un pic salbatica a troll-ilor, Sylvania (o tara puternic ecologista dominata de elfi), Tegburg (o Republica militara bazata pe puternica sa flota si razboinici maritimi), Castele Dragonilor (Albastru, Verde, Rosu, Argintiu si Negru) si multe altele, intr-o simulare a unei organizatii politice transnationale pe continentul Neuropei.

Theatre Club:
Teatru improvizat dus pe cele mai inalte culmi ale amatorismului:) O ocazie buna pentru exprimarea artistica dar mai ales umoristica a debaterilor si trainerilor ARGO.






Debate:

Demo-uri de British Parli, dezbateri de pregatire a echipei nationala pentru WSDC 2011, workshopuri si discutii despre debate si implicarea in lumea debate-ului.

Mafia:

In ARGO luam Mafia in serios. Jocul dezvolta unele abilitati esentiale pentru debate si viata, asa ca a devenit un favourite pass-time.
ARGO Proffessional Mafia Card (Deckback and killer card):











For more details check out: http://dibeitcamp.blogspot.com

Niciun comentariu: