miercuri, 1 octombrie 2008

Interview-uri la ARGO



In urma demonstrativelor cu larg suscces la public :), de la 3 licee de prestigiu din Ploiesti: Colegiul National Mihai Viteazul, Liceul Pedagogic Ploiesti si Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza, clubul de debate ARGO Ploiesti organizeaza in week-end-ul 4-5 octombrie 2008, interview-uri cu noii elevi de clasa a 9-a, care vor sa faca parte din clubul nostru.

In momentul de fata avem aproximativ 40 de tineri care doresc sa fie noi membri ARGO. Procesul de selectie nu va fi unul draconic. Exista o buna sansa sa fie toata lumea primita.

Scopul primar al interview-urilor este cunoasterea indeaproape a persoanelor cu care vom lucra pe viitor in club, si orientarea programelor de training cat mai bine pe baza necesitatilor si aspiratiilor lor.

In al doilea rand vrem sa obtinem din partea viitorilor debateri un angajament de seriozitate si deschidere catre educatia alternativa oferita prin debate.

Noi credem ca acest demers va fi unul de succes si asteptam cu nerabdare sa putem extrage feedback-ul necesar din tot ce va avea loc.

Sa le uram succes noilor veniti! :)

Echipa ARGO

Niciun comentariu: