miercuri, 22 octombrie 2008

PRIMU' TURNEU ARGO 2008 - s-a deschis inregistrarea


Clubul de debate ARGO Ploiesti are placerea sa anunte oficial deschiderea inscrierii pentru turneul de incepatori "PRIMU' TURNEU" , editia 2008.

Dezbaterile vor avea loc la Colegiul National Mihai Viteazul din Ploiesti. Motiunile si programul vor fi anuntate in curand.

PTA 2008 se va organiza pe 15 si 16 noiembrie, la Ploiesti si va fi deschis pentru orice echipa de debateri, din orice club, din orice regiune cu mai putin de 6 luni experienta in debate si care nu a participat niciodata la un concurs national, regional sau international.

Taxa de participare (care include cofee break material, cupe, diplome si alte asemenea elemente logistice) va fi de 5 ron de persoana, platibili la fata locului :).

In plus putem oferi cazare unui numar de persoane pentru o noapte dintre 15 si 16 noiembrie, cu un pret de aproximativ 20 de ron, la un camin al unuia din liceele ploiestene.

IMPORTANT: Cei ce au nevoie de cazare sunt rugati sa trimita aplicatia pt turneu pana pe 2 noiembrie, cu casutele din formularul de inscriere despre cazare completate cu DA si cu mentiunea despre cazare in cazul arbitrilor/antrenorilor.

Pentru cei care nu au nevoie/nu doresc sa le aranjam cazarea, deadline-ul este de 8 noiembrie.

Pentru a aplica va rugam completati formularul de inscriere trimis pe debro acestui mesaj si trimiteti-l la aderesa argodebate@yahoo.com cu subiectul " PTA 2008 ".

Daca nu ati avut acces la debro si doriti sa participati va rugam trimite-ti un mail la adresa sus-mentionata si va vom trimite un formular.

Daca pe langa echipe mai doresc sa participe 1 arbitru sau 1 antrenor, sunt de asemenea bineveniti, si dupa cum veti observa exista o asemenea casuta de completat pe formularul fiecarei echipe. De asemenea antrenori sau arbitrii care au nevoie de cazare sa anunte acest lucru pana pe 2 noiembrie.

Informatii despre PTA 2008 si echipa de organizare mai puteti gasi si pe http://www.freewebs.com/primuturneu.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri trimite-ti mail la argodebate@yahoo.com .

Va multumim pentru atentie si speram sa vina cat mai multa lume si sa ne simtim bine ca si anul trecut,
Echipa de organizare PTA 2008


PS. Acest post nu se adreseaza membrilor clubului, cu voi vorbim pe viu ;)

Niciun comentariu: