joi, 10 septembrie 2009

ARGO DIBEIT CAMP 2009


Pe 2-6 iulie 2009 a avut loc sesiunea 2009 a taberei de debate ARGO, care poarta deja o traditie de 2 ani. Anul acesta ne-am desfasurat la Busteni.

Ne-am distrat cu diverse workshop-uri, joculete si traininguri pe tematici de comunicare, motivare si imaginatie. Dibeit Camp este o ocazie de a folosi si explora abilitatiile de debate intr-un mod mai "jucaus".

Excurisii pe munte, workshop-uri de teatru improvizat, un Model United Nations amator, nenumarate jocuri de MAFIA, seminarii pe tema motivarii si excelarii in educatia deliberativa acestea sunt cateva din activitatiile care au tinut in priza debaterii ARGO anul acesta.

Dibeit Camp a fost o ocazie prin care am lansat un nou proiect ARGO Talks care implica discursuri deschise din partea unei arii foarte variate de vorbitori pe diverse teme menite sa deschida orizonturile debaterilor (Mai multe detalii intr-un post viitor)

Feedback-ul debaterilor dar si al trainerilor sugereaza un mare succes al taberei care a fost apreciata din ce in ce mai bine dupa fiecare editie si este unul din evenimentele pe care "argonautzii" le asteapta cu cel mai mare entuziast in anul de debate.Echipa de organizare a ARGO DIBEIT CAMP 2009:

Director de tabara - Nae Sovaiala

Coordonatori: Serban Pitic si David Moscovic
i

Niciun comentariu: